RomaniArcha

Uzdravenie – Jozef Kuruc

V roku 1999 som bol v klinickej smrti. Bol to dôsledok dlhoročného pitia alkoholu a fajčenia 80 – 100 cigariet denne. Skrze kázané evanjelium som uveril v Ježiša Krista a bol som uzdravený a oslobodený od alkoholizmu a závislosti na cigaretách. Teraz som abstinent a nefajčím už 16 rokov. V júli 2015 sa mi začalo točiť v hlave. Keď som sa chcel ráno obuť, padol […]

V roku 1999 som bol v klinickej smrti. Bol to dôsledok dlhoročného pitia alkoholu a fajčenia 80 – 100 cigariet denne. Skrze kázané evanjelium som uveril v Ježiša Krista a bol som uzdravený a oslobodený od alkoholizmu a závislosti na cigaretách. Teraz som abstinent a nefajčím už 16 rokov.
V júli 2015 sa mi začalo točiť v hlave. Keď som sa chcel ráno obuť, padol som na zem. Doktor zhodnotil, že je to kvôli vysokému tlaku, preto mi predpísal lieky na tlak, ktoré som začal užívať. Keďže lieky nepomáhali, závraty sa opakovali a ja som chcel zistiť pravú príčinu týchto závratov, začal som absolvovať rôzne vyšetrenia.
23. marca 2016 som absolvoval magnetickú rezonanciu v Poprade – vyšetrenie mozgu, kde lekárka zistila príčinu závratov a vysokého krvného tlaku. Príčinou boli viacpočetné lézie v mozgovej hmote do 8 mm a ložisko cystického charakteru s veľkosťou 3 – 4 mm.
10. apríla 2016 som počas bohoslužby skolaboval. Pastor a bratia sa modlili za moje uzdravenie a úplné odstránenie cysty.
14. apríla 2016 som šiel na ďalšie vyšetrenie, kde mi lekárka oznámila, že žiadnu cystu ani lézie nemám. Tlak aj krvné výsledky som mal v poriadku.
Týmto svedectvom chcem vyvýšiť a osláviť všemohúceho Boha, ktorému nič nie je nemožné. Uzdravil ma z tejto choroby a ja mu za to z celého srdca ďakujem.
Momentálne sa cítim úplne zdravo, nemám žiadne ťažkosti, všetky predošlé príznaky ako nevoľnosť a závraty úplne prestali.

Jozef Kuruc.

Súhlasím so zverejnením osobných údajov v lekárskej správe.

01lekarska_sprava 02lekarska_sprava 03lekarska_sprava