RomaniArcha

Uzdravenia

..ktorého sinavicami ste uzdravení 1.Petra 2:24

Miroslav Hangurbadžo

Drahí bratia a sestry. Raz na nedeľnom zhromaždení dal pastor výzvu, ak má niekto zdravotné problémy, nech príde dopredu pre službu uzdravenia. No ja som nevládal ísť;  pretože som mal bolesti hlavy a hrudníka. Bol som slabý, ostal som sedieť na stoličke a prijal som uzdravenie a bolesť ihneď opustila moje telo. Som Pánovi vďačný za to, že som jeho dieťa, a o čo ho požiadame budeme to mať. Vďaka ti Pane za tvoje mocné dotyky. Boh je silný, a preto si treba uvedomiť jeho prítomnosť a dôverovať mu.

Daniela Hangurbadžová
Na nedeľnom zhromaždení som zažila uzdravenie. Mala som bolesti hlavy. Boh sa ma mocne dotkol a uzdravenie prišlo ihneď. A taktiež na stredajšom liečení, kde sa za mňa modlil pastor Dalibor Pešta. Mala som problémy s bolesťou uší, bolesť ustúpila a mám sa dobre.

 

Anička Hangurbadžová
Na nedeľnom zhromaždení som prijala uzdravenie. Mala som problémy so spaním a nervozitou. Bola som z toho zúfala. Plakala som a nemala som pokoj. Nikoho som nevedela zniesť a závidela som manželovi jeho pokojný spánok. Nespala som dva týždne. Cez deň som zabúdala, že som nespala, lebo som mala prácu. V noci som sa modlila, aby som vedela zaspať, ale aj napriek tomu som nespala. Začala som hľadať čo za tým môže byť. Zlé myšlienky som mala v mysli neustále. Cestou a aj počas zhromaždenia som nevnímala, že túto vec mám odovzdať Bohu ale pastor hovoril o nespavosti a čo všetko je za tým. Toto zjavenie ma pozdvihlo a šla som pre službu dopredu. Zdôverila som sa aj s agresívnymi škrabancami, ktoré som si spôsobovala. Pred spaním som sa pomodlila a ihneď zaspala. Ďakujem pastorovi a hlavne Bohu za to, že ma oslobodil.

Mária Horváthová
Trpela som alergiou na pracie prostriedky. Spôsobovalo mi to bolestivé rany na rukách. Neustále ma to svrbelo a spôsobovalo krvavé rany. Robili sa mi aj dieročky. Nespala som kvôli bolesti. Keďže máme liečenie, rozhodla som sa, že sa tohto problému idem zbaviť. Mala som intenzívne bolesti a sestry ma povzbudzovali, že teraz je ten čas. Išla som dopredu, váhala som, no povedala som si, veď som tu kvôli tomu. Keď sa pastor za mňa modlil, ešte sa nič nedialo, no keď som šla na miesto, svrbenie prestalo a prišlo uvoľnenie. Ukázala som moje doráňané ruky bratovi. Rany sa hojili pred našimi očami. Prehlasovala som zdravie a teraz som v poriadku. Moje ruky sú uzdravené, ani jazvy nemám. Ďakujem Pánovi za jeho dokonalú moc.

Marek Hangurbadžo

Mal som bolesti krížov a mám aj kratšiu nohu od narodenia. Prišiel som na liečenie do Spišskej Belej. Pastor Ján tam kázal o uzdravení. Keď bola výzva na modlitbu, šiel som, aby sa pastor za mňa pomodlil. Keď sa modlil, najprv som tomu neveril ale keď sa mi polepšilo, tak som tomu začal veriť. Modlil sa aj za moju nohu, aby dorástla, lebo aj to mi spôsobovalo, že ma boleli kríže. Noha mi dorástla, no nie úplne, ale môžem povedať, že od vtedy je mi oveľa lepšie. Moja chôdza sa zlepšila a teraz už verím, že Boh má moc uzdraviť.

 

Redaktorka: Mariana Hangurbadžová